-MALZEMELER-
+ 3 Patates
+ Kekik, karabiber, pulbiber, nane, tuz (istediğiniz baharatlar)
+ Zeytinyağ
+ Folyo
-YAPILIŞI-
Patatesleri elma dilimi şeklinde doğrayıp fırında pişireceğimiz kaba alıyoruz.Üstüne istediğimiz baharatları atıyoruz. Zeytinyağını üstünde gezdiriyoruz. Folyo ile kabın ağzını kapatıp 200 derece fırında pişiriyoruz. Çatal batacak kıvamda olunca, alıp servis ediyoruz.
Kahvaltıda, akşam yemeği özellikle et yemekleri yanına garnitür olarak muhteşem bir lezzet. Hatta arkadaşlarınıza yapıp yanında çayla yiyebileceğiniz hoş muhabbetle de tadına tat katacağınız güzel bir aperatif.
AFİYET OLSUN...
+ 3 Patates
+ Kekik, karabiber, pulbiber, nane, tuz (istediğiniz baharatlar)
+ Zeytinyağ
+ Folyo
-YAPILIŞI-
Patatesleri elma dilimi şeklinde doğrayıp fırında pişireceğimiz kaba alıyoruz.Üstüne istediğimiz baharatları atıyoruz. Zeytinyağını üstünde gezdiriyoruz. Folyo ile kabın ağzını kapatıp 200 derece fırında pişiriyoruz. Çatal batacak kıvamda olunca, alıp servis ediyoruz.
Kahvaltıda, akşam yemeği özellikle et yemekleri yanına garnitür olarak muhteşem bir lezzet. Hatta arkadaşlarınıza yapıp yanında çayla yiyebileceğiniz hoş muhabbetle de tadına tat katacağınız güzel bir aperatif.
AFİYET OLSUN...
Yorumlar
Yorum Gönder